Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Finalistka Miss Slovensko 2010 Dominika Ongaľová bola online

Dominika Ongaľová Zobraziť galériu (2)
Dominika Ongaľová

Dominika Ongaľová po skončení strednej školy by chcela pokračovať v štúdiu na vysokej škole Univerzity Karlovej v Prahe na Fakulte sociálnych vied, odbor Ekonomickej teórie

Vo voľnom čase rada číta knihy v anglickom jazyku. S obľubou sa púšťa do pečenia koláčov a zákuskov. Dôležitou súčasťou jej života je rodina, najmä brat Matúš,ktorý má 9 rokov a navštevuje tretí ročník základnej školy v Partizánskom. Keďže je rodená Košičanka, rodinu, priateľov a známych má okrem Partizánskeho aj v Košiciach.

Rozhovor

10:00:04 - otázka od: Milan Ahoj Dominika, chcel by som Ťa poprosiť o tvoj podpis a venovanie. Ďakujem. Milan Kuna-ml, Kostolného 16, 031 01 Liptovský Mikuláš Ahoj Milan, samozrejme pošlem ti podpis aj s venovaním :)

10:00:05 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná Ahoj Peter, ďakujem za milý kompliment :).

10:00:05 - otázka od: Zuzana Ahoj Domča ktorú kočku by si ty vybrala za MISS desaťročia? Ahoj Zuzka,mne osobne sa páči Magdaléna Šebestová,takže by som tento titul dopriala práve jej.

10:00:05 - otázka od: Paloma Ahoj načo sa najviac tešíš vo finále? Ahoj Paloma, na finále sa teším komplexne,pretože si myslím,že to bude krásna bodka za našou 3-mesačnou prípravou.

10:00:05 - otázka od: Tomáš Ahoj aký máš rada šport? Ahoj Tomáš, rada sa venujem bicyklovaniu,behu a v lete plávaniu.

10:00:05 - otázka od: Tajný Ctiteľ Ahoj ako vyzerá muž tvojich snov? Ahoj Tajný Ctiteľ, nemám vyprofilovaného muža snov, medzi mnou a dotyčným musí preskočiť povestná iskra

10:11:01 - otázka od: Jana Ahoj si sympatická držím palčeky Ahoj Janka, ďakujem veľmi pekne.:)

10:11:01 - otázka od: jakub Akú máš rada hudbu? Ahoj Jakub, mám rada populárnu hudba,ktorá sa hráva v rádiach,nemám vyhranený štýl.

10:11:01 - otázka od: Otec Stanislav Aké máš plány do budúcnosti? Ahoj Stanko, v máji ma čakajú prijímačky na vysoké školy a pevne verím že sa mi podarí dostať na VŠE do Prahy,kde chcem študovať audit.A samozrejme,keby sa mi podarilo presadiť v modelingu bolo by to fajn.

10:11:01 - otázka od: Roman Ste medzi babami dobrá partia? Ahoj Roman, áno sme naozaj veľmi dobrá partia, vôbec medzi nami nepanuje nevraživosť ani napätie.

10:11:01 - otázka od: Ivan Šandor Ahoj nechceš skúsiť šťastie v herectve? Ahoj Ivan, nie herectvo nie je moja parketa,na ktorej by som chcela pôsobiť a nemám na to ani vlohy.Chcem sa venovať účtovníctvu v budúcnosti.

10:11:01 - otázka od: Karci22211 Ahoj ako vidíš svoje šance vo finále? Ahoj Karci22211, konkurencia je silná ,takže sa neodvážim odhadnúť,ako by som sa mohla umiestniť. Je to v rukách poroty.

10:11:01 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto či zimu? Ahoj Grande Pedro, mám veľmi rada leto a aj jar,pretože slniečko ma dobíja energiou.

10:11:01 - otázka od: Dušan Čo by si odporučila dievčatám čo sa prihlásia na MISS? Ahoj Dušan, aby každá bola sama sebou a naplno si užívala možnosti,ktoré jej miesto vo finále prináša.

10:11:01 - otázka od: Michal Boli ste počas prípravy aj na exotických miestach? Ahoj Michal,boli sme na Kanárskych ostrovoch,takže zažili sme aj trošku exotiky.

10:11:01 - otázka od: evushhh ahoj dominika,ake jazyky sa ucis na skole?drzim palce vo finale :) Ahoj evushhh, učím sa anglicky a nemecky jazyk. Ďakujem :)

10:22:03 - otázka od: Petr Ahoj Dominiko komu jsi fandila minulý ročník Miss Slovesnka 2009? Ahoj Petr, minulý ročník som fandila Soni Skoncovej.

10:22:03 - otázka od: Aquamarin Dobrý deň veľmi Vám držím palce a chcela by som sa Vás spýtať ako si držíte chudú postavu alebo či máte na to niaky trik ??Ďakujem a srdečne pozdravujem Vašu rodinu :D Ahoj Aquamarin, v prvom rade vám ďakujem za podporu a rodinu pozdravím:).Postavu si udržiavam pravidelnou stravou,dostatkom tekutín a pohybom a dôležitý faktor je zrejme aj to,že už vyše troch rokoch nejem sladkosti.

10:22:03 - otázka od: romanko ahoj ako sa ti dari ako sa maš a držim ti palce dufam že to vyhraš Ahoj Romanko, mám sa veľmi dobre,i keď od zajtra mi začínajú písmoné maturity:).Ďakujem za podporu:)

10:22:03 - otázka od: romanko ahoj aky kolač maš najradšej? Ahoj Romanko,koláče jem len občas,no ak si dám,tak koláč s tvarom alebo ovocím.

10:22:03 - otázka od: Michaela to všetky finalistky budú online??? :-) držím palčeky ;-) Ahoj Miška, áno všetky tu budeme postupne:).

10:22:03 - otázka od: Perla Gemeru Aké športy rada robíš? A v ktorom si dobrá? Ahoj Perla, rada bicyklujem,behám a plávam.Keďže sa športu venujem len pre vlastnú potrebu a potešenie,tak ťažko povedať v čom som dobrá:)

10:22:03 - otázka od: didy myslíš si že vyhráš miss? a keď ano čo budeš ďalej robiť? Ahoj Didy, netrúfam si povedať či súťaž vyhrám.Ale ak by sa mi podarilo získať prvé miesto,tak by som sa snažila čo najlepšie reprezentovať Slovensko v zahraničí a využiť všetky možnosti,ktoré sa mi naskytnú.

10:22:03 - otázka od: silvia ahoj ako sa mas???v sutazi som ti strasne fandila a drzala palce nech sa ti dari papa Ahoj Silvia, mám sa výborne a veľmi pekne ďakujem za podporu:).

10:26:53 - otázka od: Sonka Tkáčová Dominika čo budeš robiť ked vyhraješ Miss Slovensko?Išla by si do zahraničia alebo by si ostala tu,na Slovensku?Dakujem,prajem pekný deň...:) Ahoj Sonka,ak by som získala v súťaži Miss Slovensko prvé miesto, tak by som chcela využiť čo najviac možností a ponúk na prácu,či na Slovensko alebo v zahraničí.Zahraničie by bolo veľmi dobrou školou života:).Ďakujem aj tebe krásny deň Sonka:)

10:26:53 - otázka od: viera Máš doma nejaké zvieratko? Ahoj Vierka, mám psíka-bieleho labradora Benyho.Je to náš rodinný miláčik a nevieme si predstaviť,že by sme ho nemali.:)

10:31:21 - otázka od: michal ahoj Dominika.... vezmeš si ma ? :)))))))) Ahoj Michal, myslím,že je viac proti ako za,takže výsledok je jasný:).

10:31:21 - otázka od: Daniel Dangl Ahoj dáme kávu? Ahoj Daniel, kávu nepijem.

10:59:05 - otázka od: Jaroslava Ahoj nechceš skúsiť šťastie v divadle Ahoj Jarka,určite nie,pretože nemám herecké vlohy.:)

10:59:05 - otázka od: Boston Ahoj, co to bolo za fesaka s ktorym si bola na plese Gymnazia PE? :D Ahoj Boston, je to môj dobrý kamarát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu